Sisteme fotovoltaice hibride

Sistemele fotovoltaice hibride sunt conectate la rețeaua energetică națională și funcționează cu acumulatori, fiind compuse din panouri fotovoltaice, invertoare hibride, acumulatori și echipamente secundare.

Energia electrică produsă de panourile fotovoltaice asigură consumul propriu și încărcarea acumulatorilor. În perioadele în care panourile fotovoltaice nu produc suficientă energie electrică să acopere consumul propriu, aceasta este consumată din acumulatori, și când energia stocată în acumulatori a ajuns la un nivel scăzut presetat, se va consuma din rețeaua națională.

Instalarea unui sistem fotovoltaic hibrid oferă clienților posibilitatea de a reduce facturile de energie electrică, oferă o soluție eficientă de rezerva în caz de avarii la rețeaua națională și dacă sistemul fotovoltaic este dimensionat corespunzător, poate să ofere chiar și o independență totală față de rețeaua națională, aceasta fiind păstrată doar ca variantă de rezervă.

ZETTA Energy - Sistemele fotovoltaice hibride sunt conectate la rețeaua energetică națională și funcționează cu acumulatori, fiind compuse din panouri fotovoltaice, invertoare hibride, acumulatori și echipamente secundare. Energia electrică produsă de panourile fotovoltaice asigură consumul propriu și încărcarea acumulatorilor. În perioadele în care panourile fotovoltaice nu produc suficientă energie electrică să acopere consumul propriu, aceasta este consumată din acumulatori, și când energia stocată în acumulatori a ajuns la un nivel scăzut presetat, se va consuma din rețeaua națională. Instalarea unui sistem fotovoltaic hibrid oferă clienților posibilitatea de a reduce facturile de energie electrică, oferă o soluție eficientă de rezerva în caz de avarii la rețeaua națională și dacă sistemul fotovoltaic este dimensionat corespunzător, poate să ofere chiar și o independență totală față de rețeaua națională, aceasta fiind păstrată doar ca variantă de rezervă.

Aplicabilitate

ZETTA Energy - Sisteme fotovoltaice hibride - Hale industriale, clădiri birouri - Locații din mediul profesional care sunt conectate la rețeaua energetică națională și au un consum ridicat de energie electrică, pentru care vor sa reducă costurile și/sau să asigure o variantă de rezervă în cazul avariilor la rețeaua energetică națională. Sistemele fotovoltaice conțin panouri fotovoltaice, sisteme fixare, invertoare, acumulatori, tablouri protecții curent alternativ și curent continuu, cablaje etc.

Hale industriale, clădiri birouri

Locații din mediul profesional care sunt conectate la rețeaua energetică națională și au un consum ridicat de energie electrică, pentru care vor sa reducă costurile și/sau să asigure o variantă de rezervă în cazul avariilor la rețeaua energetică națională.

ZETTA Energy - Sisteme fotovoltaice hibride - Blocuri locuințe, case, apartamente - Locații rezidențiale sau private care sunt conectate la rețeaua energetică națională și care doresc reducerea costurilor energetice și/sau o variantă de rezervă în cazul avariilor la rețeaua energetică națională. Sistemele fotovoltaice conțin panouri fotovoltaice, sisteme fixare, invertoare, acumulatori, tablouri protecții curent alternativ și curent continuu, cablaje etc.

Blocuri locuințe, case, apartamente

Locații rezidențiale sau private care sunt conectate la rețeaua energetică națională și care doresc reducerea costurilor energetice și/sau o variantă de rezervă în cazul avariilor la rețeaua energetică națională.

Echipamente sisteme fotovoltaice hibride

Pentru a garanta siguranță, fiabilitate și calitate, am ales să lucrăm cu echipamente aparținând unor mărci consacrate în domeniul sistemelor fotovoltaice și electric.

Ofertă sistem fotovoltaic hibrid

Ne comunicați ce doriți, vă solicităm informațiile esențiale pentru construcția sistemului fotovoltaic, împreună stabilim detaliile relevante, iar noi vă proiectăm și ofertăm soluția optimă pentru necesitățile dumneavoastră energetice.

Sisteme fotovoltaice hibride

Sistem fotovoltaic hibrid monofazat cu invertor 5 kW, panouri fotovoltaice 3,7 kWp și stocare 6 kWh în acumulatori LiFePO4
Sistem fotovoltaic hibrid trifazat cu invertoare 10,5 kW, panouri fotovoltaice 11 kWp și stocare 12 kWh în acumulatori LiFePO4

Contact

Derulează în sus