Sisteme fotovoltaice off-grid

Sistemele fotovoltaice off-grid nu sunt conectate la rețeaua energetică națională și funcționează doar cu acumulatori, fiind compuse din panouri fotovoltaice, invertoare off-grid, acumulatori și echipamente secundare.

Energia electrică produsă de panourile fotovoltaice asigură consumul propriu și încărcarea acumulatorilor. În perioadele în care panourile fotovoltaice nu produc suficientă energie electrică să acopere consumul propriu, aceasta este consumată din acumulatori, și când energia stocată în acumulatori a ajuns la un nivel scăzut presetat, sistemul poate comanda pornirea unui generator electric pentru a prelua consumul și a încarca acumulatorii.

Instalarea unui sistem fotovoltaic off-grid oferă clienților posibilitatea de a beneficia de curent electric în locații unde rețeaua națională nu are acoperire sau pentru case mobile de tip autorulote, rulote, dube convertite etc., sau pur și simplu unde nu se dorește racordarea la rețeaua națională.

ZETTA Energy - Sistemele fotovoltaice off-grid nu sunt conectate la rețeaua energetică națională și funcționează doar cu acumulatori, fiind compuse din panouri fotovoltaice, invertoare off-grid, acumulatori și echipamente secundare. Energia electrică produsă de panourile fotovoltaice asigură consumul propriu și încărcarea acumulatorilor. În perioadele în care panourile fotovoltaice nu produc suficientă energie electrică să acopere consumul propriu, aceasta este consumată din acumulatori, și când energia stocată în acumulatori a ajuns la un nivel scăzut presetat, sistemul poate comanda pornirea unui generator electric pentru a prelua consumul și a încarca acumulatorii. Instalarea unui sistem fotovoltaic off-grid oferă clienților posibilitatea de a beneficia de curent electric în locații unde rețeaua națională nu are acoperire sau pentru case mobile de tip autorulote, rulote, dube convertite etc., sau pur și simplu unde nu se dorește racordarea la rețeaua națională.

Aplicabilitate

ZETTA Energy - Sisteme fotovoltaice off-grid - Case, cabane, apartamente - Locații rezidențiale sau private care nu se află în aria de acoperire a rețelei energetice naționale sau care nu doresc racordarea la rețeaua energetică națională. Sistemele fotovoltaice conțin panouri fotovoltaice, sisteme fixare, invertoare, acumulatori, tablouri protecții curent alternativ și curent continuu, cablaje etc.

Case, cabane, apartamente

Locații rezidențiale sau private care nu se află în aria de acoperire a rețelei energetice naționale sau care nu doresc racordarea la rețeaua energetică națională.

ZETTA Energy - Sisteme fotovoltaice off-grid - Autorulote, rulote, dube - Obiective mobile care nu sunt racordate permanent la rețeaua energetică națională și care necesită independență energetică în locații izolate. Sistemele fotovoltaice conțin panouri fotovoltaice, sisteme fixare, invertoare, acumulatori, tablouri protecții curent alternativ și curent continuu, cablaje etc.

Autorulote, rulote, dube

Obiective mobile care nu sunt racordate permanent la rețeaua energetică națională și care necesită independență energetică în locații izolate.

Echipamente sisteme fotovoltaice off-grid

Pentru a garanta siguranță, fiabilitate și calitate, am ales să lucrăm cu echipamente aparținând unor mărci consacrate în domeniul sistemelor fotovoltaice și electric.

Ofertă sistem fotovoltaic off-grid

Ne comunicați ce doriți, vă solicităm informațiile esențiale pentru construcția sistemului fotovoltaic, împreună stabilim detaliile relevante, iar noi vă proiectăm și ofertăm soluția optimă pentru necesitățile dumneavoastră energetice.

Prețuri* sisteme fotovoltaice off-grid

Sistem fotovoltaic off-grid pt. RULOTĂ cu invertor 2,5 kW, panouri fotovoltaice 800 Wp și stocare 2,5 kWh în acumulatori LiFePO4

~ 26.000

lei + TVA **
Sistem fotovoltaic off-grid pt. CABANĂ cu invertor 3,5 kW, panouri fotovoltaice 3,7 kWp și stocare 6 kWh în acumulatori LiFePO4

~ 39.000

lei + TVA **

* Costul final al unui sistem fotovoltaic se poate estima doar în baza unei evaluări corespunzătoare

** TVA persoane fizice / instituții = 5%, TVA persoane juridice = 19%

Contact

Derulează în sus