Despre noi

Noi suntem

ZETTA Energy

Facem parte din Grupul ZETTA și suntem puternic focusați pe furnizarea de consultanță, servicii de instalare și mentenanță, și echipamente în domeniul energiei regenerabile, în mod special energie solară, prin intermediul sistemelor fotovoltaice on-grid, hibride și off-grid, monofazate și trifazate, cu panouri fotovoltaice monocristaline.

Suntem o echipă tânără și privim fiecare proiect ca pe o provocare, obiectivul nostru fiind acela de a obține cele mai bune rezultate, colaborări stabile și pe termen lung, și satisfacția clienților noștri.

ZETTA Energy - Despre noi - Ce facem noi - Evaluare, proiectare, instalare, optimizare și mentenanță pentru sisteme fotovoltaice on-grid, hibride și off-grid. Sistemele fotovoltaice ZETTA Energy conțin panouri fotovoltaice, sisteme fixare, invertoare, acumulatori, tablouri protecții curent alternativ și curent continuu, cablaje etc.

Ce facem noi

Evaluăm, proiectăm, instalăm, optimizăm și asigurăm mentenanță pentru sistemele fotovoltaice on-grid, hibride și off-grid. Împreună cu dumneavoastră alegem soluția optimă atât din punct de vedere funcțional cât și din punct de vedere economic.

Vrei să lucrăm împreună?

Politica noastră

Dezvoltarea, perfecționarea, îmbunătățirea, durabilitatea sunt atribuțiile care stau la baza activității noastre profesionale.

ZETTA Energy - Despre noi - Politica noastră - Evaluare, proiectare, instalare, optimizare și mentenanță pentru sisteme fotovoltaice on-grid, hibride și off-grid. Sistemele fotovoltaice ZETTA Energy conțin panouri fotovoltaice, sisteme fixare, invertoare, acumulatori, tablouri protecții curent alternativ și curent continuu, cablaje etc.

Contact

Derulează în sus