Sisteme fotovoltaice on-grid

Sistemele fotovoltaice on-grid sunt conectate la rețeaua energetică națională și funcționează de obicei fără acumulatori, fiind compuse din panouri fotovoltaice, invertoare on-grid și echipamente secundare.

Energia electrică produsă de panourile fotovoltaice asigură consumul propriu și surplusul este livrat în rețeaua națională. În perioadele în care panourile fotovoltaice nu produc suficientă energie electrică astfel încăt să acopere consumul propriu, aceasta este consumată din rețeaua națională.

Instalarea unui sistem fotovoltaic on-grid oferă clienților posibilitatea de a deveni prosumatori și de a compensa sau a vinde energia electrică pe care nu o consumă.

ZETTA Energy - Sistemele fotovoltaice on-grid sunt conectate la rețeaua energetică națională și funcționează de obicei fără acumulatori, fiind compuse din panouri fotovoltaice, invertoare on-grid și echipamente secundare. Energia electrică produsă de panourile fotovoltaice asigură consumul propriu și surplusul este livrat în rețeaua națională. În perioadele în care panourile fotovoltaice nu produc suficientă energie electrică astfel încăt să acopere consumul propriu, aceasta este consumată din rețeaua națională. Instalarea unui sistem fotovoltaic on-grid oferă clienților posibilitatea de a deveni prosumatori și de a compensa sau a vinde energia electrică pe care nu o consumă.

Aplicabilitate

ZETTA Energy - Sisteme fotovoltaice on-grid - Parcuri fotovoltaice - Cunoscute și sub denumirile de "ferme solare" sau "centrale solare", sunt sisteme cu panouri fotovoltaice la scară largă concepute pentru furnizarea de energie comercială prin intermediul rețelei naționale. Sistemele fotovoltaice conțin panouri fotovoltaice, sisteme fixare, invertoare, acumulatori, tablouri protecții curent alternativ și curent continuu, cablaje etc.

Parcuri fotovoltaice

Cunoscute și sub denumirile de "ferme solare" sau "centrale solare", parcurile fotovoltaice sunt sisteme cu panouri fotovoltaice la scară largă, concepute pentru furnizarea de energie comercială prin intermediul rețelei naționale.

ZETTA Energy - Sisteme fotovoltaice on-grid - Hale industriale, clădiri birouri - Locații din mediul profesional care sunt conectate la rețeaua energetică națională și au un consum ridicat de energie electrică, pentru care vor sa reducă costurile. Sistemele fotovoltaice conțin panouri fotovoltaice, sisteme fixare, invertoare, acumulatori, tablouri protecții curent alternativ și curent continuu, cablaje etc.

Hale industriale, clădiri birouri

Locații din mediul profesional care sunt conectate la rețeaua energetică națională și au un consum ridicat de energie electrică, pentru care vor să reducă costurile.

ZETTA Energy - Sisteme fotovoltaice on-grid - Blocuri locuințe, case, apartamente - Locații rezidențiale sau private care sunt conectate la rețeaua energetică națională și la care se dorește reducerea costurilor energetice. Sistemele fotovoltaice conțin panouri fotovoltaice, sisteme fixare, invertoare, acumulatori, tablouri protecții curent alternativ și curent continuu, cablaje etc.

Blocuri locuințe, case, apartamente

Locații rezidențiale sau private care sunt conectate la rețeaua energetică națională și la care se dorește reducerea costurilor energetice.

Echipamente sisteme fotovoltaice on-grid

Pentru a garanta siguranță, fiabilitate și calitate, am ales să lucrăm cu echipamente aparținând unor mărci consacrate în domeniul sistemelor fotovoltaice și electric.

Ofertă sistem fotovoltaic on-grid

Ne comunicați ce doriți, vă solicităm informațiile esențiale pentru construcția sistemului fotovoltaic, împreună stabilim detaliile relevante, iar noi vă proiectăm și ofertăm soluția optimă pentru necesitățile dumneavoastră energetice.

Sisteme fotovoltaice on-grid

Sistem fotovoltaic on-grid monofazat cu invertor 5 kW, panouri 5,4 kWp și dosar PROSUMATOR
Sistem fotovoltaic on-grid trifazat cu invertor 10 kW, panouri 10,8 kWp și dosar PROSUMATOR

Contact

Derulează în sus